Die er dagelijks op uit gaat om onze collega’s op de projecten te voorzien van zowel materiaal als materieel! Er wordt naar jou uitgekeken, want zonder jou kunnen zij niet verder…..Werken bij een bedrijf waar de mensen er écht toe doen, betrokken zijn en er samen voor staan! Waar een nuchtere mentaliteit heerst, hard werken voorop staat maar ook tijd is voor een grap. Doeners die uitdagingen niet uit de weg gaan….Ben jij secuur en herken jij jezelf in bovenstaande tekst?

Dan ben jij dé chauffeur autolaadkraan die wij zoeken!

Jouw Werkdag

Als chauffeur autolaadkraan bij De Waalpaal ben jij de persoon die dagelijks met de autolaadkraan of wel de bakwagen met laadkraan op pad gaat. Jij bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van het materieel en materiaal.

Jouw Kwaliteiten

Werken als chauffeur autolaadkraan vraagt om speciale vaardigheden. Dit vinden wij de belangrijkste vaardigheden van onze toekomstige collega:
•Je communiceert helder en eenduidig.
•Je hebt een accurate en gestructureerde werkhouding.
•Je bent stressbestendig, oplettend en weet van aanpakken.
•Je staat stevig in je schoenen.
•Je hebt een flexibele, dienstverlenende en enthousiaste instelling.

Jouw team

In de functie van chauffeur autolaadkraan bij De Waalpaal werk je nauw samen met de werfbeheerder en de ploegen. Dagelijks kom je op uitdagende projecten in het land om materieel en materiaal af te leveren. Het team waar je in komt te werken kan worden omschreven als enthousiast, betrokken, informeel, innovatief en flexibel.

Wat bieden wij
•Een salaris conform cao voor de bouwnijverheid-Bouw.
•Een fulltime dienstverband.
•Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uiteindelijke doel een overeenkomst voor onbepaalde tijd.
•Een super werksfeer waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan.

Het complete overzicht van onze arbeidsvoorwaarden kan worden teruggevonden in de Cao voor de bouwnijverheid (cao Bouw&Infra).

Onze missie, jouw missie?

De Waalpaal is een bedrijf dat trots is op zijn organisatie, klant en product. Door gezamenlijk kwaliteit te bieden voelen de medewerker en klant zich veilig en gehoord.

Dit bereikt De Waalpaal door juist te communiceren, samen te werken en consequent te handelen. Met waardering en respect naar elkaar en onze opdrachtgevers om De Waalpaal toekomstbestendig te maken en te houden.

Kom je bij De Waalpaal werken, dan kom je terecht in een no-nonsense bedrijfscultuur met ruimte voor eigen initiatief. Je krijgt de mogelijkheid om een functie te gaan vervullen binnen een groeiend bedrijf. Als groeiend bedrijf werken wij aan onze eigen ontwikkeling, maar vinden we het ook belangrijk dat jij aan je eigen ontwikkeling werkt, hier willen wij je graag bij ondersteunen. 

 

JA, ik wil deze baan

Als jij deze baan wilt, dan horen wij graag van je waarom jij de perfecte kandidaat hiervoor bent.

Stuur jouw sollicitatiebrief vóór 10 februari a.s. naar Karin Ippel, K.Ippel@vanthekgroep.nl
Inhoudelijke vragen? Peter Kooy, 0299- 40 34 51 helpt je graag.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Bel voor informatie of mail voor een offerte

0299 - 40 34 51 aanvragen